Revalideren.

myofascial horse release is van af half April 2022 in het bezit van 3 ruim opgezette 'revalidatie' stallen. Deze stallen zullen worden ingezet voor paarden die tijdens hun revalidatie door een blessure of aandoening veelvuldig gebruik willen maken van de Vitafloor. Naast het revalideren kun je ze ook huren voor het tijdelijk veel gebruik willen maken van de Vitafloor. De Boxen zijn zeer ruim, licht en luchtig doordat het halve buitenstallen zijn. Zo kan jou paard of pony bij boxrust de gehele dag lekker naar buiten kijken zonder dat hij zich hoeft te vervelen. Ook zijn de stallen voorzien van camera bewaking daardoor is er voordurend zicht in de stallen.

tijdens dit proces wordt er gekeken naar wat jou paard of pony nodig heeft. Met een passend behandel plan is jou paard of pony in goeie handen en wordt er alles aan gedaan samen met de kennis van dierenarts of ander behandelaar om jou paard of pony "snel" weer fit te krijgen zodat jullie weer optimaal met elkaar kunnen trainen en genieten.


faciliteiten :

Myofascial horse Release is in het bezit van de volgende apparatuur en mogelijkheden:

- Vitafloor

- Centurion Magneetdeken

- Equissage Pulse

- lichttherapie

- longeercirkel

- buitenbaan met goeie bodem

- paddocks en weidegang


Blessures waarvan jou paard kan herstellen bij Myofascial horse release

- pees en been blessures

- rugblessures

- aandoeningen aan spier en bot.

natuurlijk zijn er nog tal van meer aandoeningen en blessures waar jou paard van kan herstellen en in overleg is er heel veel mogelijk. graag kijk ik met jou en eventueel jou dierenarts mee wat het beste behandel plan voor jou paard of pony is.


wil je graag meer weten? neem dan contact met mij of of lees verder op de website naar wat er allemaal mogelijk is bij Myofascial horse release.

Voor meer spierontspanning

en bewegingsvrijheid bij paarden