myofascial_horse_release@outlook.com

0620868490

Biotensor meting

Biotensor metingen paard en hond


De biotensor is een uniek instrument voor het testen op energetische en functies. Alles in het universum bestaat uit trillingen. Elk orgaan, spier of weefsel in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Als een orgaan, spier of weefsel niet goed werkt zal de frequentie wijzigen. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Het is mogelijk om met de Biotensor allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, of een inzicht te krijgen in de toestand van het paard, zowel fysiek, psychisch en emotioneel. Op deze manier kunnen de oorzaken van de klachten achterhaald en behandeld worden in plaats een overbodige behandeling toe te passen of middelen aan het paard te voeren die eigenlijk niet/ onvoldoende werken voor de aard van de klacht. Denk bijv. aan o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Ook is het mogelijk om met de biotensor voeding, kruiden en supplementen uit te meten maar ook medicatie. Wel is het voor de medicatie zo dat het advies of het voorschrift altijd boven een biotensor meting gaat.


Wat kan de biotensor voor uw paard of hond betekenen?


De Biotensor kan onder meer voor het volgende gebruikt worden:


- Op basis van klachten (fysiek/psychisch/emotioneel) meten waar oorzaak ligt

- allergieën en voedselcombinaties

- Medicijnen op geschiktheid voor dit paard/hond in specifieke situaties

- Vitamines en mineralen

- Supplementen en kruiden

- Testen van , parasieten, virussen, schimmel

- Stal onderzoek op eventuele ziekmakende straling

- Opsporen en opheffen van blokkades

- In balans brengen lichaam


Indien de oorzaak van de klacht is achterhaald d.m.v. het testen, kan er eventueel een middel ingezet worden. Hier kun je denken aan kruiden, supplementen en essentiële oliën maar ook verschillende therapieën kunnen uitgemeten worden. Tijdens het testen zal er uit komen welke op dat moment het meest effectief is tot herstel/verbetering van de klacht(en). In de loop der tijd kan het zijn dat er een ander middel of behandeling nodig is. Het middel wordt ook getest welke het beste ingenomen kan worden alsmede de behandelprioriteit en het merk wat het beste bij het dier past. Het zou ook kunnen dat alleen behandelen met de biotensor al voldoende is. Het meten van middelen doe ik doormiddel van testbuisjes. Op dit moment ben ik in het bezit van testdozen van de merken, Groene os, Phytonics en puur. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere middelen te testen.


Een biotensor behandeling


Een consult en behandeling duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur. Er volgt een onderzoek/intake van uw paard of hond. Alles wordt in deze intake holistisch bekeken, dit betekent dat ik de klacht niet op zich zelf zie staan maar de totaliteit van het paard of hond bekijken in zowel lichaam als geest. Hierna wordt er doorgemeten met de Biotensor.

Na het doormeten volgt er uitleg en bespreking diagnose/behandeling.


Op afstand

Metingen met de Biotensor kunnen ook op afstand. Dit kan handig zijn bij ziekte of lange afstanden. Hiervoor zijn er haren incl. haarzakje, speeksel monsters en een foto van uw paard of hond nodig. Voor die tijd zal ik via de mail een vragenlijst toesturen om daar informatie uit te kunnen halen over uw paard of hond. Uiteraard vervangt dit geen consult aangezien het totale beeld hierbij dan mist, maar kan voor u toch een goede aanvulling zijn bij bijv. allergieën, geneesmiddelen of voedingskeuze.

Voor meer spierontspanning

en bewegingsvrijheid bij paarden