myofascial_horse_release@outlook.com

0620868490

Equissage pulse

Myofascial horse release beschikt ook over een Niagara Equissage Pulse systeem. Equissage Pulse levert krachtige vibratie massage aan het gehele lichaam. Doormiddel van wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat deze massage bijdraagt aan verbetering van de bloedcirculatie, lymfedrainage, ontspanning en gewrichtsmobiliteit van je paard.

Werking

Equissage Pulse produceert een diepe en zachte massage voor het gehele paardenlichaam doormiddel van vibraties in drie-dimensionale richtingen. Deze vibraties hebben vele positieve effecten op het paardenlichaam. Denk hierbij o.a. aan ontspanning van de spieren, optimaliseren van de bloedcirculatie, verbeteren van de lymfe-drainage en verhogen van de zuurstoftoevoer naar de spieren.


De Equissage pulse werkt met name effectief voor:

  • Verbetering van prestaties
  • Preventie van blessure
  • Herstel en ondersteuning bij blessures, ziektes en aandoeningen
  • Ondersteuning en onderhoud van de algehele gezondheid

een behandeling met de Equissage puls duurt gemiddeld zo'n 30 minuten. na een behandeling met de Equissage pulse mag het paard gewoon bewegen of getraind worden.

ook is de equissage pulse goed in te zetten als na behandeling van een myofasciale behandelig. Als klant heb je de keuze uit de Equissage pulse of de Centurion magneetdeken.

Voor meer spierontspanning

en bewegingsvrijheid bij paarden