myofascial_horse_release@outlook.com

0620868490

Low Laser Licht therapie


Tijdens het behandelen is het mogelijk om de Low laser in te zetten. Deze zet ik dan ook vaak graag is als "na behandeling". De Low laser is niet te vergelijken met de High Power lasers die er tegenwoordig op de markt zijn maar hij is wel goed in te zetten om de behandeling te ondersteunen. Laser therapie heeft een positief effect op het genezen van wonden, pezen en ontstekingen. Wellicht zal de High power laser over een tijd toegevoegd worden aan het pakket mocht hier veel vraag naar gaan komen. Immers denk ik graag mee met de klanten en wil het optimale overal uithalen. Een Low laser behandeling staat niet opzich en zal dus echt als een ondersteuning in gezet worden.

Hoe werkt het nou precies?

Bij lasertherapie wordt er niets anders gedaan dan het overbrengen van energie doormiddel van licht. licht bestaat uit kleine pakketjes energie ( fotonen genoemd). Deze energie is nodig om op plaatsen waar het iets minder gaat in het lichaam moet opstarten of aan de gang moet houden. De fotonen die door de laser worden afgegeven dringel het weefsel binnen en wordt geabsorbeerd door mitochondriën. Dit zijn als het ware kleinen fabriekjes die energie produceren. De energie die door het laser licht worden binnengebracht worden omgezet door ATP. in ATP wordt de energie opgeslagen. Door dit systeem kan de cel groeien en de cel herstellen.

waar wordt laser therapie voor in gezet?

- pijn
- spierletsel
- peesblessure
- wonden
- mondhoekwondjes
- overbelasting
- huidproblemen
- rugproblemen (kissing spines)
- schimmelinfectie
- hotspots
- hoefbevangenheid
- mok
- lymfe problemen
- breuken
- artrose
- gewrichtsproblemen
- kneuzingen

wil jij graag meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.                            Voor meer spierontspanning

en bewegingsvrijheid bij paarden