myofascial_horse_release@outlook.com

0620868490

Nieuws


Nieuws:


mei 2022

van af nu is het mogelijk om een vliegen spray en een zomer exceem lotion te bestellen. De vliegenspray en de zomer exceem lotion is gemaakt op een basis van essentiële oliën. wil je graag meer weten hierover neem dan even een kijkje onder het kopje Aroma therapie


April 2022

van af half april worden de 3 Revalidatie stallen in gebruik genomen. wil jij graag meer weten of al vast een stal reserveren? Neem dan een kijkje verder op de website of neem contact met mij op. Ik help je graag verder naar een passende behandeling.


8-9-2020

vanaf vandaag ben ik gestart met een nieuwe opleiding. Het komende jaar zal ik mij meer gaan verdiepen in de natuurlijke manier van genezen bij paarden. tijdens de opleiding paard natuurlijk gezond ( onder leiding van Karin Groot Jibbink) ga ik leren om jou poard te kunnen ondersteunen, aanvullen of klachten de baas worden doormiddel van natuurlijke middelen. De klachten die in deze cursus aanbod komen zoals exceem, mok, huidaandoeningen en voeding. Ik hoop dan ook straks jou als eigenaar nog een stukje verder te helpen en jou paard weer gezond te krijgen. het komende jaar ben ik dan ook op zoek naar paarden en hun eigenaar die graag hulp willen bij welke klacht dan ook. Kun jij mij hier in verder helpen? Dan help ik jou graag verder. Win Win toch?? Heb jij een paard staan? neem dan contact met mij op. tegen een laag of geen tarief kom ik bij je langs en zullen wij jou paard van de klachten af helpen.


12-6-2020

De website is compleet vernieuwd. kijk snel verder voor de nieuwe informatie updates, prijzen enz.

11-6-2020

Van af nu is het ook mogelijk om samen met jou hond gebruik te maken van de Vitafloor. lees snel verder onder het kopje Vitafloor voor de hond voor meer informatie.


10-03-2020

Vandaag start er een nieuwe actie om de Vitafloor te promoten.
Als u een myofasciale behandeling bij mij op stal boekt, kunt u 30 minuten gratis gebruik maken van de Vitafloor om
de voordelen voor uw paard of pony te ervaren.
13-02-2020

De nieuwe Vitafloor is gisteren geleverd en voorlopig geplaatst.21-01-2020

Sinds kort ben ik aan gesloten bij het collectief alternatieve therapeuten.Ook wel CAT genoemd.
klik op de link voor meer informatie.
catcollectief.nl/15-01-2020

Na uitgebreide testen met de Vitafloor trilplaat en de successen die met de behandelmethode zijn bereikt, wordt binnenkort de Vitafloor toegevoegd aan het pakket.

Hou de website in de gaten voor meer informatie over opties en prijzen die binnenkort volgt.

Klik op de link voor informatie wat de trilplaat van Vitafloor doet voor uw paard of pony. www.vitafloor.com/vfnl/ www.horses.nl/nieuws-van/nieuws-van-onze-partners/vitafloor-houdt-paarden-soepel/Voor meer spierontspanning
en bewegingsvrijheid bij paarden