myofascial_horse_release@outlook.com

0620868490

vakantiestalling

Vakantiestalling:

Myofascial horse release is van af half April 2022 in het bezit van 3 ruim opgezette 'revalidatie' stallen. Deze stallen zullen worden ingezet voor paarden die tijdens hun revalidatie door een blessure of aandoening veelvuldig gebruik willen maken van de Vitafloor. Naast het revalideren kun je ze ook huren voor het tijdelijk veel gebruik willen maken van de Vitafloor. Ook is het mogelijk om voor een bepaalde periode jou paard of pony te stallen bij Myofascial horse release.


Ook tijdens jou vakantie is jou paard of pony in goeie handen bij Myofaciale horse release. De Boxen zijn zeer ruim, licht en luchtig doordat het halve buitenstallen zijn. Zo kan jou paard of pony de gehele dag lekker naar buiten kijken zonder dat hij zich hoeft te vervelen. Ook zijn de stallen voorzien van camera bewaking, zo is er altijd zicht in de stallen.

In de boxen wordt Ten Damme houtvezel gestrooid als bodembedekking. Op een dag zijn er meerdere voerbeurten waardoor jou paard of pony de gehele dag de kans krijgt om te eten. Naast voldoende ruwvoer wordt er indien gewenst Lavor basis brok gevoerd. heb je speciale wensen voor jou paard of pony is dit ook mogelijk. Alle paarden komen dagelijks uit de box. Er is keuze om ze op de paddocks te zetten of in de mooie periodes weidegang. Tijdens het vroege voor en na jaar en de wintermaanden staan de paarden op de paddocks om de weides te sparen.

in overleg is er alles mogelijk en zullen wij jou paard of pony goed verzorgen zodat jij als eigenaar lekker van de vakantie kan genieten.